b

Mijn naam is Thea.  Alleengaand. 62 lentes en woon in een leuk dorp aan de zaan. Ik ben de trotse moeder van 2 kinderen. Zoon Ton en dochter Wendy, en beiden alweer de 30 gepasseerd. Ton woont sinds kort in onze hoofdstad, en is de trotse vader van Roy (9) en Robin (7). Wendy is getrouwd met Jaap en zijn de trotse ouders van Christiaan (10) en Britt (6). En dat maakt mij weer een heel gelukkige oma van 4 oogappeltjes.

Na het grootbrengen van de kinderen, een eigen zaak, en een scheiding, was ik werkzaam als helpdeskmedewerkster. Na nogal wat lichamelijke ongemakken, o.a. een hartoperatie die niet geheel vlekkeloos verlopen is, heb ik de draad weer opgepakt. Hoewel ik heel veel plezier in mijn werk had, geniet ik nu toch van wat meer vrije tijd. En zoals je ziet ben ik begonnen met een homepage te maken. Dat valt nog niet mee, maar aldoende leert men. Er gaan dus heel wat vrije uurtjes in zitten. Maar ontzettend leuk om te doen.

Ik ben sinds enkele jaren lid van seniorweb, en was aktief als co-host voor enkele mailgroepen. Nu probeer ik via de digitale klas senioren wat meer wegwijs te maken in het mailen.En met veel plezier. Het vullen van mijn vrije tijd levert dan ook geen enkel probleem op.. En behoor je net als ik tot de senioren, kijk dan gerust eens rond op de site van seniorweb. http://www.seniorweb.nl

 

Tot Ziens

Groetjes

Thea

 

       b                                   

     

de verwachting voor de regio/plaats: Zaanstad   
tekst za, 14-01 zo, 15-01 ma, 16-01
min 0C -1C -1C
max 5C 5C 5C
ochtend half bewolkt zonnig half bewolkt
middag overwegend zonnig zonnig bewolkt
avond half bewolkt weinig bewolking bewolkt, kans op een bui

 

      Home